Aanbod en Tarieven 2020


Lifecoachsessies Vrouwen

Ben je klaar voor persoonlijke verdieping?
Ben je op zoek naar jouw innerlijke vuur? 

Wil je meer bereiken?
Wil je jouw grenzen beter kunnen bewaken?
Wil je jouw eigen keuzes maken?
Is de balans even zoek?
Heb je het gevoel dat je te kort schiet?
Ben je vaak moe en wil je meer energie?
Pieker je veel en ben je regelmatig gestrest?
Zit je niet lekker in je vel en wil je meer zelfvertrouwen?
Heb je twijfels over je carrière, relatie of kinderwens?
Heb je onlangs ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt?
Zijn er onverwerkte dingen uit het verleden waar je last van hebt?
Heb jij je hele leven gefocust op jouw relatie en is deze nu voorbij? 
Altijd voor anderen gezorgd? 
Is het NU tijd om te mogen kiezen voor jouw eigen geluk?
Wil je echt gehoord worden?


Reiki Healing

Een healing helpt zowel op het lichamelijke als geestelijke en spiritueel gebied. Het werkt ontgiftend en bevrijdend. Healing helpt tegen pijn en ondersteunt dus het natuurlijke genezingsproces.

Door een Reiki healing kunnen fysieke klachten en emotionele blokkades oplossen. Het effect kan zijn dat je beter kunt ontspannen, beter slaapt, kwalen en blessures herstellen, je beter bestand bent tegen stressvolle situaties en meer in contact komt met wie je werkelijk bent.

Healing werkt ook op geestelijk gebied, de liefdevolle energie kan helpen om geestelijke pijn weg te nemen of te helpen ondersteunen en om te helpen om onverwerkte ervaringen toch een plek te geven in je leven. Dit kan weer een positief effect hebben op lichamelijke klachten. Door de healing zet je je eigen vermogen en kracht in om bijvoorbeeld levensproblemen zelf op te lossen. 

Coachsessies bij Rouwverwerking

Niemand ontkomt aan verlies. Vroeg of laat word je er onherroepelijk mee geconfronteerd. Het overlijden van iemand in je omgeving kan een grote impact op je leven hebben. Na het overlijden volgt vaak de rouwverwerking, een lange periode van rouw. Toch is dit niet de enige soort van rouwverwerking. 

Je levenspartner kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een andere weg op te gaan en wil scheiden; Je krijgt een ongeluk en raakt lichamelijk beperkt; Je verliest je baan en vraagt je af: wat nu? Je hebt de teleurstelling van een onmogelijke kinderwens; Denk ook aan bijvoorbeeld gemiste kansen of verlies van jouw jeugd.

Als gediplomeerd en gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie  en rouw kan ik je helpen door een moeilijke periode heen te komen.

Readingen

Ik geef boodschappen en inzichten namens Spirit door via kaart readingen.
Het zijn inzichten om bepaalde situaties beter te begrijpen.
Echter moet je zelf aan het werk. De weg ernaartoe is immers net zo belangrijk als de bestemming!
Ik gebruik zowel tarot als orakel kaarten.

Support sessies 

(Covid-19)

Het zijn heftige tijden.  Kun jij een luisterend oor gebruiken? Een neutraal persoon met wie je over je werk kunt praten, over die ene dienst of situatie waar je steeds aan blijft denken? Of wellicht over de thuissituatie? Het kan zijn dat je tijdens deze pandemie iemand nodig hebt. Even sparren, een luisterend oor of stoom afblazen... Heb je door het nieuwe coronavirus minder sociaal contact of mis je soms praktische hulp? Een (extra) eenzaam gevoel? Dan kun jij mij terecht! 
Misschien heb je iemand nodig die onpartijdig even met je meekijkt in jouw wereld en jouw gedachtegang.
Coachsessies bij Depressie 

Zie je het niet meer zitten, voel je je somber, zie je geen licht meer in de duisternis, zie je door de bomen het bos niet meer, heb je geen zin meer om dingen te ondernemen, ben je moe en weet je niet meer hoe verder? Herken jij je hierin dan is het belangrijk dat je hulp bent gaan zoeken en op mijn website terecht bent gekomen, want hulp is er zeker.

Ik kan je helpen om beter met moeilijke situaties om te gaan en jezelf in balans te brengen en te houden. Dit kan helpend zijn om weer beter in je vel te komen zitten en de kans op een terugval te verkleinen.

Wanneer je in een depressie zit is het soms lastig om alles te overzien en is het bedenken van oplossingen daardoor bijna niet mogelijk. Juist daarom is het zo belangrijk om iemand te zoeken die jou kan helpen om alles weer in een breder perspectief te kunnen bekijken en dingen anders aan kunt gaan pakken. Ik ben met alle liefde die persoon voor jou!High-impact sessie

Ben je je inspiratie of overzicht kwijt?
Wil je een diepe duik in persoonlijke ontwikkeling?

Heb je behoefte aan een klankbord en een sparringpartner?

Zit je vast in dezelfde denk-cirkel en wil je graag uitbreken?

Is een motivatieboost welkom?


Je hebt behoefte aan een kickstart, iemand die met je mee kijkt, een ander perspectief kan bieden en je motor weer opstart. 


Soms weet je dat je eigenlijk maar een klein duwtje in de rug nodig hebt. Dat een krachtige sessie oftewel een kickstart met volle aandacht op een specifiek onderwerp, een vaardigheid of een urgent vraagstuk genoeg kan zijn om daarna op eigen kracht verder te gaan.


Coachsessies Jongeren

Herken je dit?

Soms gaat het helemaal niet zoals jij zou willen. Soms lukt het niet om het anders te doen. Soms baal je van jezelf of je bent zo moe, je kunt niet slapen en je bent jouw balans kwijt. Of je zit de hele dag (en nacht) achter je tablet of smartphone of op Social media en je kan er niet mee stoppen. Wellicht ben je de motivatie voor school kwijt. Of wellicht is alles je op het moment teveel. Of je weet niet wat je wilt worden, je kunt niet praten met je ouders, je bent te gevoelig voor van alles, je loopt vast omdat je altijd alleen maar op één manier kunt denken of doen.  Je zou wel anders willen, maar hoe?