Coachsessies voor jongeren 

Leeftijdscatergorie 18-25jr


Herken je dit?

Soms gaat het helemaal niet zoals jij zou willen. Soms lukt het niet om het anders te doen. Soms baal je van jezelf of je bent zo moe, je kunt niet slapen en je bent jouw balans kwijt. Of je zit de hele dag (en nacht) achter je tablet of smartphone of op social media en je kan er niet mee stoppen. Wellicht ben je de motivatie voor je studie kwijt. Of is alles je op het moment teveel? Of je weet niet wat voor vervolgstudie je wil doen, je kunt niet praten met je ouders, je bent te gevoelig voor van alles, je loopt vast omdat je altijd alleen maar op één manier kunt denken of doen.  Je zou wel anders willen, maar hoe?


Je kunt dan terecht bij een jongerencoach, zoals ik. Ik kan je helpen door naar je te luisteren en met je te praten. Ik kan samen met jou in kaart brengen waar je aan wilt werken en wat je zelf al gedaan hebt. Dan gaan we ontdekken wat jouw talenten zijn en wat jouw levenservaring is en hoe die jou met dit probleem kunnen helpen. We gaan samen op weg waarbij jij al lerend en oefenend op vele manieren aan de slag gaat en ik je daarbij steun en inspireer. Ik heb veel verschillende werkvormen, want praten is niet voor iedereen de beste manier. Je neemt steeds een opdracht mee naar huis en de volgende keer bespreken we hoeveel je al gelukt is. We bepalen samen hoe vaak je komt en hoeveel tijd er tussen de afspraken zit. Soms is één keer genoeg, soms zijn 6 of meer sessies zinvol.

Ook bij diepere levensvraagstukken kun je bij mij terecht!
Wil je meer bereiken? Wil je jouw grenzen beter kunnen bewaken?
Wil je jouw eigen keuzes maken? Is de balans even zoek?
Heb je het gevoel dat je te kort schiet? Pieker je veel en ben je regelmatig gestrest?
Zit je niet lekker in je vel en wil je meer zelfvertrouwen?
Heb je onlangs ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt?
Zijn er onverwerkte dingen uit het verleden waar je last van hebt?
Wil je echt gehoord worden?
Ik kan jou hierin begeleiden.

Als je ouders nog een actieve rol spelen in je leven kan aan het begin van onze samenwerking een gesprek met je ouders erbij zinvol zijn. Zij kunnen vertellen over je achtergrond en je ontwikkeling als kind en hoe ze jou zien en hoe ze je probleem beleven. Dat kan voor jou ook een nieuwe ervaring zijn! In principe kom je daarna alleen en blijft wat wij bespreken vertrouwelijk. Uiteraard is het altijd mogelijk - indien gewenst en indien van toepassing - om tussentijds  met je ouders te bespreken hoe het gaat.


Benieuw naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!

Tarieven


Eerste telefonische kennismaking is gratis (max 30 minuten)
Ik vind het belangrijk dat je, voordat je met elkaar een traject in gaat, weet of je je prettig voelt bij elkaar; of er een ‘klik’ is; of er vertrouwen is. Na het kennismakingsgesprek kun je besluiten of je inderdaad een traject wilt starten.

Particulieren:
Orientatiegesprek: (1 uur) EUR 50,-

Coaching jongeren: (per sessie ca. 60 min) EUR 70- 
Pakket 10 life coach sessies voor jongeren (á 1 uur) EUR 650- 

Evaluatie/oudergesprek (per gesprek ca. 60 min) EUR 70,- 

Vanaf 1 april 2020 maak ik gebruik van de KOR, de kleine ondernemers regeling en hoef ik geen BTW meer in rekening te brengen. 


Afhankelijk van je vraag, spreken we een aantal sessies af.


Verhinderd of annuleren:

Bij verhindering moet de afspraak 24 uur van tevoren afgemeld worden (zie algemene voorwaarden).
Annuleringen voor een afspraak op maandag mogen uiterlijk vrijdagochtend 9:00 (voor het weekend) per mail gedaan worden. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consult tijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur per e-mail. 

Bedrijven:

Tarieven coaching op aanvraag.

Locatie:
Vanwege het COVID-19 virus vinden alle kenningsmakingsgesprekken, oriëntatiegesprekken en coach sessies plaats via (video) bellen. Ik maak gebruik van de opties telefonisch bellen of videobellen via Skype of Whatsapp.
Voor meer informatie verwijs ik naar mededelingen.