Coachsessies bij Depressie 


Het leven gaat niet altijd over rozen. Dat zullen verreweg de meeste mensen kunnen beamen. Door verschillende oorzaken kan je diep in de put "vallen". Een depressie voelt zwaar, eenzaam en uitzichtloos. Hoewel je misschien sterk het gevoel hebt dat je dit alleen moet oplossen, kan hulp van een professional juist datgene zijn wat nodig is. 

Ik kan jou als jouw coach helpen om jouw situatie weer wat overzichtelijker te krijgen en vragen stellen die jou tot inzicht brengen. Als je een depressie hebt kun je misschien het gevoel hebben dat niemand je kan helpen maar niets is minder waar. Juist als je gaat praten over wat je bezighoudt en iemand laat meekijken naar jouw situatie, kun je weer wat meer ruimte creëren. Daarnaast is het een hele bevrijding om niet meer alles alleen te hoeven dragen.


Ik kan jou op een dusdanige manier ondersteuning bieden dat je de dingen die in jouw leven gebeurd zijn of momenteel gebeuren kunt plaatsen. Ik stel de juiste vragen die jou aan het denken zet zodat je soms juist anders naar een situatie kunt kijken, of zaken uit het verleden makkelijker los kan laten en verwerken. Ik kan niet alles voor je oplossen, dit zul je (ongeacht welke therapie je ook volgt) zelf moeten doen. Echter kan ik je wel de juiste handvatten, inzichten en oefeningen geven waardoor jij weer wat meer rust in je hoofd krijgt.

Ik kan je helpen om beter met moeilijke situaties om te gaan en jezelf in balans te brengen en te houden. Dit kan helpend zijn om weer beter in je vel te komen zitten en de kans op een terugval te verkleinen.

Wanneer je in een depressie zit is het soms lastig om alles te overzien en is het bedenken van oplossingen daardoor bijna niet mogelijk. Juist daarom is het zo belangrijk om iemand te zoeken die jou kan helpen om alles weer in een breder perspectief te kunnen bekijken en dingen anders aan kunt gaan pakken. Ik ben met alle liefde die persoon voor jou!


Als gediplomeerd en gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie en rouw kan ik je helpen door een moeilijke periode heen te komen.
Heb je vragen en/of wil je een afspraak met mij inplannen?
Neem dan contact met mij op!

Tarieven


Eerste telefonische kennismaking is gratis (max 30 minuten)
Ik vind het belangrijk dat je, voordat je met elkaar een traject in gaat, weet of je je prettig voelt bij elkaar; of er een ‘klik’ is; of er vertrouwen is. Na het kennismakingsgesprek kun je besluiten of je inderdaad een traject wilt starten.

Particulieren:

Orientatiegesprek (+/- 1 uur) EUR 50,- 

Coach sessie depressie e (+/- 1 uur) EUR 70,- 
Pakket 10  Coach sessies depressie  (á 1 uur) EUR 650,- 

Vanaf 1 april 2020 maak ik gebruik van de KOR, de kleine ondernemers regeling
en hoef ik geen BTW meer in rekening te brengen.


Afhankelijk van je vraag, spreken we een aantal sessies af.


Verhinderd of annuleren:

Bij verhindering moet de afspraak 24 uur van tevoren afgemeld worden (zie algemene voorwaarden).
Annuleringen voor een afspraak op maandag mogen uiterlijk vrijdagochtend 9:00 (voor het weekend) per mail gedaan worden. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consult tijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur per e-mail. 

Bedrijven:

Tarieven coaching op aanvraag.

Locatie:
Achter de schermen werk ik heel hard  aan een fijne  praktijkruimte  waar ik jou kan ontvangen.
Tot het zover is,  werk ik alleen maar via thuisbezoeken (dat de sessie bij jou thuis plaatsvindt) , telefonisch of via beeldbellen en dan via Zoom.