Healing


Ervaar je veel stress? Zit je veel in je hoofd? Vind je het moeilijk om naar je gevoel te luisteren? Heb je het gevoel dat je het even allemaal niet meer weet? De kans is groot dat je de verbinding met jezelf kwijt bent… Het is tijd om van de automatische piloot af te komen en naar binnen te keren!

Een healing sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch niveau.
Voornamelijk op energetisch niveau kunnen blokkades ontstaan, waardoor de energie niet goed meer stroomt, met als gevolg klachten op andere niveaus.

Alles is energie. Ja, echt alles! 

Een healing sessie zorgt dat je energie weer stroomt en brengt body, mind & soul in balans. 
Het helpt je om 

 • te aarden;
 • je energieveld op te schonen;
 • je meer verbonden te voelen met je lichaam;
 • meer innerlijke rust te ervaren;
 • meer liefde en compassie voor jezelf te voelen;
 • lichter en energieker te voelen.

Voor wie is een healing sessie geschikt?

Een healing sessie is geschikt voor iedereen. Voor zowel volwassenen, kinderen als huisdieren. Het is een mooie manier om jouw lichaam gezond te houden en jezelf de helende en liefdevolle aandacht te geven die je verdient. 

Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar daar waar je wilt zijn is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Als jouw chakra’s in balans zijn en jouw energie goed kan stromen, dan voel je je energiek. in balans en lekker in je vel.

Hoe werkt een healing sessie op locatie?

De sessie vindt plaats op mijn comfortabele behandeltafel, waar je volledig kunt ontspannen. Er is altijd een dekentje en een heerlijk zachte kussen aanwezig voor de liefhebber. Ik zorg voor een ontspannend muziekje op de achtergrond en ik werk met geur (essentiële oliën of wierook) om verschillende zintuigen positief te prikkelen.

Je kunt jouw kleding aanhouden tijdens de behandeling. De healing is zo krachtig dat het door kleding heen gaat. Het is wel verstandig om makkelijk zittende kleding aan te trekken.

Je lichaam komt tijdens de healing sessie in een diepe staat van ontspanning. Het kan voorkomen dat je verschillende sensaties ervaart zoals tintelingen, een warm gevoel, een koud gevoel of bijvoorbeeld dat je de energie voelt stromen. Door deze sensaties kom je weer beter in verbinding met je lichaam. 

Ik werk met een combinatie van reiki, chakra healing, de helende werking van edelstenen, aroma en healingsounds. 

De resonantie en vibratie van edelstenen reinigen en balanceren je chakra's, lossen energieblokkades op en verruimen jouw bewustzijn. Ze stimuleren je zelfhelende kracht, niet door alleen de symptomen aan te pakken maar ook door naar de oorzaak te gaan. 

Na de healing sessie is er ruimte om onder het genot van een kopje thee jouw ervaringen te delen. Tevens trek ik nog een Orakel kaart voor je met een persoonlijke boodschap.


"Crystal Grids help amplify 

your intentions".


Een healing kan ook op afstand!

Is een afspraak op locatie niet mogelijk? Dan kan ik jou een healing op afstand geven. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol. 

Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen en andere levende wezens, bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt. 

Hoe werkt een Healing sessie op afstand

 • Ik werk met een combinatie van Reiki, chakra healing en de helende werking van edelstenen.
 • We maken een afspraak.
 • Je stuurt me een recente (onbewerkte) duidelijke foto voor het kristallenfotogrid, je volledige naam en geboortedatum. 
 • Ik print jouw foto uit.
 •  Ik tune in op jouw energie om intuïtief de juiste kristallen uit te zoeken. 
 • Vervolgens maak ik een kristallen fotogrid, ik leg intuïtief de gekozen stenen op jouw foto.
 • Ik activeer het grid. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking, en voor elke denkbare (gezondheids) klacht zijn er altijd meerdere edelstenen mogelijk. 
 • We hebben contact vooraf en ik behandel jou op afstand op de afgesproken tijd.
 • Ik doe de healing sessie op afstand op het kristallen foto grid. 
 • Ik raad aan dat je op het moment van de behandeling comfortabel gaat zitten of liggen en de tijd neemt voor jezelf. 
 • Tijdens de behandeling werk ik intuïtief en afgestemd op jou als individuele en de behoefte van van jouw body, mind and soul. Jij bent daarbij in het comfort van jouw eigen omgeving, en ik ga op de achtergrond aan het werk met jouw energetische lichaam. 
 • Na de healing, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen. 
 • Na de healing bel ik jou en bespreken we kort wat je hebt ervaren, welke feedback ik heb en dan trek ik een Orakel kaart voor jou. 
 • Na afloop krijg jij de kaart, de digitale fotogrid en de betekenis van de stenen toegestuurd.


Tarieven

Momenteel bied ik vanwege het Covid-19 virus Reiki Healing alleen op afstand aan. Een sessie van 25 minuten plus een nabespreking van +/-15 minuten bedraagt EUR 44,44. Hier is het trekken van een orakelkaart en de digitale kristallen foto grid bij inbegrepen.


Nu tijdelijk een aanbieding tot het einde van de Lockdown voor
EUR 25,00.