Be inspired and motivated.


Het leven is prachtig, maar het zit ook vol uitdagingen. In sommige situaties is het moeilijk om je energie vast te houden. Sommige uitdagingen kunnen immers overweldigend zijn. 

Voor degene die momenteel voor een uitdaging staan, ben ik hier met de volgende boodschap:
Geef niet op!! Ik wil je eraan herinneren hoe geweldig jij bent en dat je alles kunt bereiken wat je wilt!!

You’ve got this 💪🏽💫

Voor degene die uitdagingen zijn aangegaan: Je bent goed bezig!!! 
Vergeet niet dat alles wat je nodig hebt, in jou zit. 

You’ve got this 💪🏽💫

En niet te vergeten... voor iedereen waar de uitdagingen net achter hun liggen: houd je ogen op de sterren gericht en je voeten op de grond. Geniet! Geniet! Geniet!

You’ve got this 💪🏽💫

Ben jij bereid om bruggen te bouwen en over te steken? De bruggen verbinden ons namelijk van waar we zijn, naar waar we graag heen willen.

Momenteel sta ik midden op een brug. De wil en de drang om snel over te steken is groot. Ik hou van high speed, maar de weg ernaartoe is net zo belangrijk als de eindbestemming... daarom doe ik een beroep op mijn geduld. Maar een ding staat vast: I’m committed to my direction 🙏🏽

Geef jezelf toestemming een gelukkig, magisch, liefdevol, vervullend leven te leiden ♥️Onze persoonlijke grenzen zijn helaas niet zo duidelijk als een tuinschutting of een gigantisch 'verboden terrein'-bord. Onze persoonlijke grenzen zijn meer te vergelijken met onzichtbare bellen. 


Grenzen aangeven betekent dat je durft te zeggen wanneer iemand te veel van je verlangt, dingen vraagt die je niet wilt, tegen jezelf zegt dat het mooi genoeg is zo, of dat je erkent dat het je niet gaat lukken. 


Je bent de beste versie van jezelf als jj jezelf bovenaan op jouw prioriteitenlijstje hebt staan. Dat betekent goed voor jezelf zorgen, fysiek en mentaal, en dus ook je grenzen aangeven. 


Ik heb het aangeven en beschermen van mijn grenzen heel lang, heel moeilijk gevonden, vooral bij mensen die dichtbij mij stonden... Dit resulteerde in dat mijn grenzen niet duidelijk waren en vaak overschreden werden. 


Met trots kan ik zeggen dat ik mijn grenzen tegenwoordig duidelijk aangeef. 


"Hold up!"✋🏽 Stop, tot hier en niet verder! 


Het aanvoelen, stellen, kennen, het aangeven en bewaken van grenzen is essentieel voor onze gezondheid, ons welzijn en zelfs onze veiligheid. 


Door grenzen te stellen ga je in je kracht staan, door grenzen te stellen weet je waar je voor staat, door grenzen te stellen geef je aan wat je tolereert, door grenzen te stellen geef je aan waar je voor openstaat, door grenzen te stellen geef je aan waar je toestemming vOor geeft en bepaal je wat in jouw persoonlijke ruimnte gebeurt of mag gebeuren. 


Uiteraard geld dit ook naar een ander toe. Vaak zien we de ander door onze eigen bril. Als wij iets kunnen, dan kan de ander het ook. Maar zo is het niet, ieder mens is uniek. Elk mens heeft zijn eigen, persoonlijke grenzen. Als je het moeilijk vindt om de grenzen van een ander in te schatten, vraag er dan naar! 


Hoe zit het bij jou? Geef jij je eigen grenzen aan of ga je er juist overheen? 

Heb jij er ooit over nagedacht hoeveel het geloof dat je hebt in jezelf een verschil maakt in jouw kwaliteit van leven? 


Het gaat er niet om hoe een ander over jou denkt of zou kunnen denken... Het gaat erom hoe jij over jezelf denkt.


Geloof in jezelf! Je hebt alles al in jou om wat je ook wilt bereiken in je leven, tot een groot succes te maken💫
Volg je hart en je zult altijd in de goede richting worden geleid. Het is wetenschappelijk bewezen dat het magnetische en energetische veld van je hart veel sterker is dan je hersenen. Je hart is een sterkere ontvanger van energetische informatie. 

Volg je hart, want dat klopt! 
Letterlijk en figuurlijk 💜💫Je bent krachtiger dan je denkt! Onderschat nooit het vermogen van jouw eigen kracht. Luister naar jouw innerlijke wijsheid en laat je niet afleiden door stoorzenders. 

One of the greatest awakenings 💫


In love met mijn prachtige geluksbrenger gemaakt door Marianne en Jan van 2bgeluksbrengers 💜✨Always keep going!! You've got this 💪🏽

Happy first day of fall, my favorite season...
Dag zomer, welkom herfst 🍃🍂 

Wat is jullie favoriete seizoen?


Durf jij helemaal jezelf te zijn? Durf jij jezelf te tonen zoals je bent met volledige doorzichtigheid...

Ik ben in mijn verleden vaak een kameleon geweest. Ik was in iedere omgeving de meest passende versie van mezelf. Dat was een patroon dat ik in werk- en privé relaties heel lang en heel vaak heb herhaald. Ik heb mezelf jarenlang weggecijferd om conflicten te voorkomen. Dit heb gedaan totdat ik erachter kwam dat het ten koste ging van mijzelf. Totdat ik besefte dat ook ik mijn eigen kleur mag bekennen, net als ieder ander.

Mijn kameleon gedrag waar ik mezelf vooral wegcijferde heb ik al geruime jaren geleden met trots doorbroken. Ik kan je vertellen dat het echt goed voelt om gewoon mezelf te zijn. You either like me or not. If you don’t, you simply don’t! Dan hoor ik niet op jouw pad en jij niet op het mijne.

Houd van jezelf en accepteer jezelf zoals je nu bent. Als je dat doet, zal je bloeien op manieren die je je niet eens kunt voorstellen 🌸

Ik ben heel nieuwsgierig of jij helemaal jezelf durft te zijn? Maak jij je druk om wat anderen van je vinden?

Je hebt een licht in jou ✨// Afhankelijk van waar jij je bevindt in jouw persoonlijke ontwikkeling, kan dat licht een flikkerende vlam of een gigantisch vreugdevuur zijn ... 🔥//

Als jij iemand bent die straalt dan voelen sommige mensen zich wellicht bedreigd door jouw licht // Ze kunnen het gevoel ervaren alsof ze in jouw schaduw staan // Ze kunnen hierop reageren door jou aan te vallen of juist afstand te nemen... // Hoe ga jij dan hiermee om? // Hoe reageer jij hierop? // De manier hoe jij hierop reageert is een sleutel tot vooruitgang // Hou jij je bewust in en doe je je kleiner voor dan je bent om de relatie in stand te houden? // Of blijf je bij jezelf, je ware authentieke ik en blijf je helder shinen? // Het zijn de onzekerheden van de ander die zorgen voor deze reactie op jou, dan is het juíst belangrijk dat je licht fel blijft schijnen //

We hebben allemaal licht in ons // Soms moeten we weer even herinneren waar de lichtschakelaar ook al weer zit 💡//

Laat niemand jouw inner licht dimmen!! Het licht zit in jou en het is klaar om nog feller te gaan stralen✨//Wat je ook doet... // Wacht niet om iemand te vergeven totdat die persoon zijn of haar excuses aanbiedt, om vergeving te vragen of zelfs te erkennen dat de degene je pijn heeft gedaan //


Vergeven betekent niet dat je goedkeurt wat iemand je heeft aangedaan // Vergeving heeft helemaal niets te maken met hoe verkeerd iemand anders was; hoe slecht, wreed, narcistisch of berouwloos ze ook zijn //Het gaat erom dat je je eigen pijn loslaat // Vergeven doe je altijd en absoluut voor jezelf // Afsluiting is voor jouw eigen genezing // Wanneer je vergeeft, laat je alle negatieve energie rondom een vervelende gebeurtenis los // Vergeving komt voort uit liefde voor jezelf // Vergeven snijdt het koord door // Vergeven bevrijd jou //


‘Live your life how you want to live it. This is the only one you get.’ //

Jij bent de enige die jouw leven moet leiden, dus leef je leven zoals jij dat wilt! //

Onthoud ten alle tijden dat je een van de meer dan 7 miljard mensen op deze planeet bent, en dat niemand anders ooit de baan zal hebben om je leven te leiden behalve jij //

Leer van anderen // Luister naar anderen // Respecteer anderen // Bewonder anderen // Maar als het gaat om het leiden van uw specifieke leven, bedenk dan dat niemand anders het voor jou kan doen //

Live your life to the fullest ✨

Zing // Maakt het uit wie er luistert? // Maakt het uit wat ze denken? // Zing zoals de vogeltjes zingen// Niet om indruk te maken, maar omdat jij het wil doen // Ben gewoon jezelf ✨// .

Als je je zorgen maakt over wat andere mensen van je denken, verspil je je kostbare energie // Uiteindelijk zul je je slecht voelen als al je aandacht op anderen is gericht // Waar je aandacht naartoe gaat, stroomt energie // .

De beste manier om jezelf te bevrijden en je goed te voelen, is door je aandacht te verwijderen van dergelijke beperkende gedachten en deze opnieuw te richten op je doelen // Doe je ding en maak je geen zorgen wat anderen denken // Dat is de ultieme bevrijding 💫 // .
Ik geef een nieuw voorstelrondje want de afgelopen tijd zijn er weer leuke nieuwe volgers bij gekomen! // .

Yaaaay // Welkom ♥️✨// .

Ik ben Valerie // Lifecoach voor vrouwen die nu in de fase zitten van hun leven zijn dat ze mogen gaan kiezen voor hun eigen geluk // Coach voor depressie en rouwverwerking // Jongerencoach // .

Op mijn website kunnen jullie al veel lezen over mij // Maar hier zijn een aantal leuke weetjes om mij iets beter te leren kennen: // .

Ik krijg altijd veel opmerkingen over mijn accent, ik ben dus geboren en getogen in Heerlen, Zuid-Limburg //Ondanks dat ik al 11+ jaar in Rotterdam heb gewoond is de zacht G er niet uit te slopen // .

Sedert vorig jaar ben ik met mijn gezin uit de grote stad verhuisd naar Hellevoetsluis, niet veel verderop van Rotterdam en ik ben verliefd op de omgeving waar wij ons bevinden // .

Ik drink nooit het laatste beetje uit een fles frisdrank // .

Ik ben al vanaf kinds af aan een moeilijke eter geweest // maar nu eet ik wel zo goed als alle groentes // En ik geniet er nu ook van! // .

Als je in mijn foto galerij kijkt op mijn telefoon zie je 13.232 foto’s en dan heb ik twee maanden geleden nog mijn foto’s op een externe harde schijf gezet // 70 procent van de foto’s zijn van mijn kinderen // 20 procent van de natuur en 10 procent van mij en mijn man // .

Dit ben ik! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en mij iets beter te leren kennen. Ik ben ook benieuwd naar jou! Dus tell me something fun about YOU!!


Voor mij gaat gemoedsrust over innerlijke rust, een diep vredig gevoel, een kalm en harmonieus bestaan, geestelijke en emotionele gezondheid ✨// .

In alle dagelijkse hectiek lijkt gemoedsrust soms ver te zoeken // Denk aan tegenslagen, overvolle agenda’s, verplichtingen, vermoeidheid, stress, angsten en fobieën... waardoor het gemakkelijk is om het evenwicht te verliezen // Soms hebben deze omstandigheden invloed op onze mentale toestand, maar dit betekent niet dat het onze mentale toestand hoeft te beheersen // .

Maak het beste van iedere situatie 💫// Ga bij tegenslagen op zoek naar de positieve kanten // Concentreer je op alle mooie en positieve aspecten // Niets heeft betekenis behalve de betekenis die jij eraan geeft​ // .

Ik geniet van mijn gemoedsrust // Ik help jou graag naar jouw gemoedsrust ✨// .


“Like a peacock, your beauty is multiplied when you spread your wings
and show the world your stuff!
Don’t be afraid to be who you are –
each peacock feather is flawed and imperfect, but collectively they create something of great beauty.
Your flaws are what make you perfect!”
— (Unknown author) .

De kunst om jezelf een compliment te geven wordt ontzettend onderschat //Veel te weinig mensen doen het // Geef jezelf de welverdiende waardering! //
Hand naar boven (strek je arm en hand de lucht in), hand naar boven strek je arm en hand recht vooruit), GOED GEDAAN! (Geef jezelf een schouderklopje) // 


Zo ontzettend trots op deze mijlpaal 🤗 //Vandaag mijn diploma van de opleiding Intuïtieve ontwikkeling mogen ontvangen //

Wat heb ik geleerd tijden deze opleiding? // Van alles over intuïtie, soorten intuïtie, gevoeligheidheid, sensitiviteit, paranormale vermogens, energie, chakra’s, kleuren van chakra’s en het helen van chakra’s, stenen die werken op de chakra’s, welke stenen elkaar versterken, de aura, alle auralagen, kleuren van de auralagen, het aquariustijdperk, nog meer verdieping in nieuwetijdskinderen, alles over haralijn en wezenster, blokkades en trauma’s, harmonie en balans, visualisaties en relatiekoorden, werken met gidsen, veel ontspanningsoefeningen, meditaties, visualisaties, zelfhealing en zoveel meer♥️ //

Wat betekent deze kennis voor mijn coachees? // Bovenop dat ik zelf heel veel baat van alle nieuwe kennis heb gehad en dus ook zelf weer een flinke groei heb gemaakt, kan ik jullie begeleiden in het leren luisteren en handelen naar jullie innerlijke stem // Ik heb zelf onzettend veel baat gehad met de geleerde technieken en deze kan ik nu overbrengen in mijn coaching // Ik beschik nu over kennis waar ik jullie kan leren omgaan met jullie eigen energie zodat jullie balans kunnen houden in het werk en dagelijks leven //


Jezelf echt leren kennen is een van de moeilijkste opgaven in het leven // Veel mensen worstelen met de vraag wie ze zijn //

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd wie jij bent? // Wie ben ik? // Wie ben ik nou echt? //

En als je jezelf deze vraag hebt gesteld... Wat is je antwoord dan? // Ben je partner van, vader of moeder van, zus of broer, dochter of zoon van, werknemer, etc? // Dit zijn rollen die je opneemt in je leven, ze zijn zeker belangrijk, maar niet wie je daadwerkelijk bent //

Jij bent meer dan dat! // Maar wat is dat dan precies? // Ben jij echt jezelf? // Of doe je je anders voor? //

Jouw indentiteit, het besef van wie je bent, bevat een kern van persoonlijke en sociale kenmerken // Echter blijft jouw identiteit groeien en veranderen //

Door persoonlijke groei laat je oud verdriet, oude angsten, pijn, boosheid en/of beperkende overtuigingen los, waardoor je dichter bij je kern komt, dichter bij je ziel ✨//

Jij bent uniek!! // Jij bent speciaal // Jij bent jij ♥️✨//De invloed van onze omgeving is groot // Het is daarom van groot belang om je relaties goed te kiezen // Neem jij jouw omgeving weleens of regelmatig kritisch onder de loep? //

A-spelers zijn personen met wie jij samen iets creëert vanuit dezelfde waarden en normen die jij hebt // Dit zijn de mensen met wie je samen iets neer kunt zetten, die je uitdagen, waardoor jij groeit en die jij omgekeerd kunt laten groeien // Het streven is natuurlijk om zoveel mogelijk A-spelers in je netwerk te verzamelen //

B-spelers zijn personen die jouw waarden delen, maar met wie de samenwerking of vriendschap weinig oplevert // Met deze mensen kun je prima een gezellige tijd kunt hebben, maar zijn waarschijnlijk niet degenen die je nodig hebt als je echt ergens mee vooruit wilt of iets wilt neerzetten //

C-spelers zijn personen met wie je veel kunt creëren, maar die niet werken volgens jouw waarden // Al levert de samenwerking met deze mensen veel op, de kans is groot dat er vroeg of laat ergens iets in de relatie gaat wrikken wegens de “mis-match” in waarden //

D-spelers brengen je weinig in termen van creatie én botsen bovendien met jouw waarden // Van deze groep kun je beter als eerste afscheid nemen. Dit is waarschijnlijk niet alleen beter voor jou, maar ook voor de ander // Tien tegen één dat iemand die door jou in het D-vak wordt geplaatst, jou ook als D-speler ziet //

Natuurlijk is het oké om C en D spelers in je leven te hebben // Maar het is niet verstandig om alleen omringd te zijn door deze spelers //

Het zelfde geld voor je online contacten // Je volgers zijn niet altijd jouw fan // Ben bewust over de energie waar je jezelf mee omringd // Vraag jezelf af met wie de mensen zijn met wie je online verbonden bent // Welke online groepen resoneren met jouw energie en belangen? //For those who need a reminder ♥️
Embrace your true self ♥️

De comfort zone is belangrijk. Dit is het gebied waar rust en ontspanning plaatsvindt. En dit is een essentieel onderdeel van groei en ontwikkeling // Je wilt echter niet te lang en te vaak in de comfort zone zitten. Teveel rust zorgt ervoor dat we verzwakken. Zowel fysiek, als mentaal en emotioneel //

Door je comfort zone uit te breiden krijg je opnieuw het gevoel dat je leeft // Uit je comfortzone komen kan leiden tot voldoening en meer zelfvertrouwen. Het kan je ook nieuwe vaardigheden leren //

“Outside of your comfort zone is where the magic happens.”

Maak het niet moeilijk. Uit je comfort zone stappen hoeft niet groots te zijn // Begin bijvoorbeeld de dag met een koude douche // Praat met 10 willekeurige mensen op straat // Begin met vrijwilligerswerk. Dan kom je jezelf op allerlei manieren tegen terwijl je iets betekent voor je medemens // Geef een verslaving op voor 1 week. Denk aan bijvoorbeeld je telefoon, koffie, suiker, internet, een serie of een spelletje //

De afgelopen tijd ben ik extra gedreven weest in mijn studiedoelen // Naast mijn gezin, mijn werk, mijn coach-gesprekken en werkzaamheden, het huishouden en nu in deze tijd met het Coronavirus mijn juf werkzaamheden... zo ontzettend veel kennis opgedaan // Counselor bij depressie en rouw 🙏🏽 // .

We hebben op dagelijkse basis heel veel beslissingen te nemen... voor anderen, maar ook voor onszelf // Dat doen we automatisch en vaak zonder er echt bij stil te staan // 

Maar zijn onze beslissingen wel zo goed voor onszelf? // Heb jij jezelf wel eens afgevraagd hoe goed jij jezelf eigenlijk écht kent? // Als je zelfbewust bent, kun je betere keuzes maken // Je weet wat je wel en niet wilt, en voelt beter aan wat wel en niet goed voor je is // 

Je kunt testen doen om meer inzicht in jezelf te krijgen // Uiteraard jezelf observeren en je bewust worden van wat je doet, zegt en denkt gevolgd door jezelf daarna af te vragen waarom je bepaalde dingen denkt, deed of zei // Maar je kunt ook feedback over jezelf te vragen aan anderen in jouw omgeving // 


Hoe goed ken jij jezelf nou eigenlijk? //


“Minds are like flowers; they open only when the time is right.” – Stephen Richards

Dream it // Neem de moeite om echt te bedenken wat je nu echt wilt // Neem de tijd en ga eens heel hard nadenken // Heb jij grote, grotere en grootse dromen? Wat is je aller-grootste droom? Als je zo ver bent, ben je klaar om hem te gaan waarmaken! // If you can dream it, you can do it!

Wish it // Vergroot je verlangen naar JOUW grote droom // Maak het verlangen intenser // Spreek jouw wensen het universum in✨ // Geloof in jouw droom en ben er klaar voor om er ALL-IN voor te gaan en om er hard voor te werken!

Do it 💪🏽 // Heb de juiste mindset! “Let's do this! “ // De grootste drempel is ‘het gewoon doen’ //
Zet je verstand gewoon op 0 en ga ervoor //
‘Every accomplishment starts with the decision to try’ // Er zullen altijd mensen zijn die een andere mening erover hebben. Laat ze maar denken wat ze willen als jouw hart er goed bij voelt moet je het gewoon doen. Alles begint bij je zelf! Jij bepaalt of je je doel behaalt of juist niet // 

Vuurtorens staan bekend om het licht dat ze schijnen // Zo hebben wij ook allemaal ​​licht om in de wereld te schijnen // .

Laat jouw licht schijnen! // Ben niet te streng voor jezelf // Val jezelf niet zo af // Ben jezelf // Laat zien wie je bent // Laat zien waar je voor staat // Laat je door niets tegenhouden // .

Net zoals een vuurtoren help ik anderen hun eigen weg terug te vinden // Het zou mij een voorrecht zijn om jou bij te mogen staan // Voor meer info kun je mij bellen of mailen // .

Heel veel liefs, Valerie .

Doe dat daar waar JIJ geluk in vindt! 

Velen proberen de “Joneses” bij te houden // We zijn sociale wezens en we willen allemaal geaccepteerd worden// We vergelijken wat we hebben met andere personen, maar wat doet dat voor jou?// 

Waarom zou je je best doen voor iets wat je eigenlijk niet wilt? // Waarom zou je er moeite voor doen als het alleen voor de erkenning van anderen is? // 

Streef ernaar een leven te creëren dat je leuk vindt en waar je blij van wordt, ongeacht wat anderen van buitenaf zeggen en aannemen // Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar je zult zoveel gelukkiger zijn als je doet wat je zelf wilt// Als JIJ tevreden bent met wat je doet en waar je bent, is dat het enige dat telt omdat je de enige persoon bent die in je eigen schoenen loopt// 

Be happy on the inside♥️✨

Het innerlijk kind in ons 💫 // We hebben allemaal wel eens het advies gekregen om 'in contact te komen met ons innerlijke kind' // Yoga- en meditatieleraren nodigen ons vaak uit dit te doen // .

Het innerlijk kind, wat is dat nou eigenlijk? // Het innerlijke kind is de echo van het kind dat je ooit was de eerste 6 jaar van je leven // Jouw pure essentie, voordat de wereld het heeft overgenomen en jou een andere vorm heeft gegeven // Ons innerlijke kind heeft gevoelens, intuïties, energie, creativiteit en herinneringen en de impact die het op ons heeft gehad opgeslagen // .

Werken met je innerlijk kind heeft alles te maken met liefdevol, zorgzaam en vol compassie zijn voor jezelf //Zoals je dat ook zou doen voor een klein kindje, zoals je dat ook zou doen voor mini you // .

Wat zou je als peuter, kleuter of jonge jij tegen jezelf als volwassene zeggen? // Neem de tijd om hier over na te denken 💭 // .

Wat zou jij als je huidige jij tegen het innerlijk kind in jou zeggen? // Neem ook hier de tijd om hier over na te denken 💭 // .

Jouw innerlijk kind erkennen geeft rust en ruimte // Je zelfherstellend vermogen is groot // Wil jij je meer hierin verdiepen, werken aan jezelf en hierbij gecoacht worden? // Neem dan contact met mij op // .

Heel veel liefs ♥️ Valerie .

"Hoe meer je je leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven" - Oprah 

We houden allemaal van vieren... // Het is een zeer krachtige motivator // Maar vieren we genoeg? // Er zijn veel redenen om te vieren // Onze prestaties en successen, overwinningen, verjaardagen, bruiloften, nieuw werk, diploma’s, nieuw leven, verhuizingen, de lijst kan nog lang doorgaan // Vieren jullie ook jullie kleine overwinningen? // 

Juich ook voor de kleine overwinningen 🙌🏽 Geef jezelf een schouderklopje voor de kleine overwinningen //