Grid voor bescherming

Veiligheid ✩ Stabiliteit ✩ Negatieve energie verdrijven

 

Als krachtig schild in de vorm van een vierkant. De kristallen op dit patroon heb ik gekozen om jou te beschermen tegen allerlei vormen van onfortuinlijkheid.

 

Hoofdsteen: Labradoriet

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hoog gevoelige of hoog sensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan. De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. 

 

Padstenen: Labradoriet, zwarte toermalijn, seleniet, rozenkwarts en fluoriet

Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: straling van mobiele telefoons, computerstraling, elektromagnetische straling, zoals milieuvervuiling, chemicaliën, wateraders, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt zwarte toermalijn ontspannend, vergroot het de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. 

De zachtroze Rozenkwarts is ‘de steen van onvoorwaardelijke liefde’ en helpt om samen met de zwarte toermalijn de spanning te verlichten.

 

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend, ontspannend en inzicht gevend. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. 

 

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn. Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis.

 

Versterkend element:

Aan dit patroon is witte salie toegevoegd. Witte salie verdrijft negatieve energieën.